Voor scholen

Wat wij bieden

Een platform…

 • voor elke middelbare school.
 • dat goede leerlingen beloond.
 • waardoor docenten niet extra belast worden.
 • waarmee bijles betaalbaar aangeboden kan worden aan studenten.
 • waarmee middelbare scholen zelf 1-op-1 bijles kunnen aanbieden.
 • vele voordelen voor deelnemende leerlingen
  • Goede bijles
  • Samenwerken
  • Ontwikkelen van eigenaarschap
  • Ontwikkelen van sociale vaardigheden.

Middelbare scholen kunnen nu zelf 1-op-1 bijles organiseren op hun eigen terrein, met behulp van hun eigen getalenteerde leerlingen. Dit brengt niet alleen de schoolgemeenschap dichter bij elkaar, maar stimuleert ook een cultuur van samenwerking en kennisdeling.

LinkStudent maakt gebruik van talenten binnen een school. Op deze manier kan een middelbare school goede 1-op-1 bijles aanbieden aan diegenen die het nodig hebben. Wij geloven in het erkennen en belonen van talent. Ons platform biedt de mogelijkheid voor getalenteerde leerlingen om hun kennis te delen en tegelijkertijd anderen te helpen.

Met ons platform willen we docenten ondersteunen, niet overbelasten. Door gebruik te maken van de capaciteiten van leerlingen voor bijles, verminderen we de extra lasten voor docenten en creëren we een samenwerkingsmodel dat de gehele schoolgemeenschap ten goede komt.

Bij LinkStudent begrijpen we dat individuele aandacht het verschil kan maken in het onderwijs. Daarom hebben we een uniek platform ontwikkeld waarmee middelbare scholen eenvoudig en effectief 1-op-1 bijlessen kunnen aanbieden, met behulp van hun eigen leerlingen als bijlesgevers. Ons platform stelt scholen in staat om aangepaste bijlesprogramma’s te creëren die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van individuele leerlingen. Door gebruik te maken van getalenteerde bijlesgevers binnen de schoolgemeenschap, bieden we een unieke en vertrouwde leeromgeving.

Door te kiezen voor LinkStudent, investeert uw school niet alleen in bijlesondersteuning, maar ook in persoonlijke, lokale en effectieve bijles.

LinkStudent draagt bij aan het opbouwen van een ondersteunende en collaboratieve onderwijsomgeving waarin leerlingen samenwerken, leren van elkaar en bijdragen aan elkaars succes. Het verbindt niet alleen bijlesvragers met leerling-docenten, maar stimuleert ook de groei en ontwikkeling van degenen die hun kennis delen, waardoor een win-winsituatie ontstaat voor alle betrokkenen.

Kansengelijkheid

Bij LinkStudent geloven we sterk in gelijke kansen voor alle middelbare scholieren. We begrijpen dat bijles van onschatbare waarde kan zijn, maar de hoge kosten bij commerciële bijlesbureaus vormen vaak een drempel. Daarom hebben wij een unieke tool ontwikkeld waarmee middelbare scholen 1-op-1 bijles kunnen aanbieden, met hun eigen leerlingen als bijlesgevers. Ons doel is om de drempel voor bijles te verlagen en zoveel mogelijk studenten de kans te geven om hun volledige potentieel te benutten. Door gebruik te maken van de expertise binnen de schoolgemeenschap bieden we niet alleen ondersteuning bij het leren, maar streven we ook naar een gelijkwaardige onderwijservaring voor iedereen.

Bij LinkStudent omarmen we het vak burgerschap en willen we het actief inzetten om ervoor te zorgen dat geld geen rol speelt bij het aanbieden van bijles binnen een school. We geloven in de kracht van gemeenschappen en willen gebruikmaken van deze kracht om gelijke toegang tot educatieve ondersteuning te waarborgen.

Samen streven we naar een wereld waarin succes niet beperkt is tot financiële mogelijkheden, maar waar gelijke toegang tot educatieve ondersteuning de norm is. Laten we samen bouwen aan een toekomst waarin elke student de kans krijgt om te stralen!

Kosten

Vanaf slechts 99 per maand.

Studenten hebben verder geen kosten aan het platform.

 • Eén moderator account
 • Onbeperkt aantal studenten
 • Onbeperkt aantal matches
 • Onbeperkt inzichten
Scroll naar boven